About

Acest blog s-a născut când eram în primul an de facultate. Am scris destul de multe lucruri aici, unele destul de personale, unele atât de personale încât aveau o parolă pe care numai eu o ştiam.

Acum, la 6 ani de la terminarea facultăţii, realizez că nu m-am schimbat foarte mult dar am evoluat pe unele planuri şi involuat pe altele.

Sunt un om care priveşte viitorul cu ochi mari ca în anime-uri şi braţele deschise, mă bucură cântecul greierilor seara când stau întins pe câmpie în lumina lunii şi îmi place să ies seara în cluburi cu prietenii. Cred că toţi suntem speciali şi că ar trebui să avem alarma de la ceas Kumbaya my lord. Imi iubesc munca şi ştiu exact unde mă văd peste 5 ani.

Realitatea.

Nu privesc viitorul cu ochi mari şi lucioşi, de fapt percep viitorul ca fiind degradarea grămezii de rahat mâncată de muşte. Timpul are frumosul obicei de a degrada cam orice, ceea ce e încurajator.
Sunt cinic şi în loc să devin băiat cuminte şi supus cu trecerea vârstei, devin din ce în ce mai antisocial pentru că fiecare om nou pe care îl cunosc are şanse 90% să devină o incrementare a unui indicator foarte important din viaţa mea – NNIC (Numărul Net de Idioţi pe care i-am Cunoscut). Nu am prieteni pentru că nu cred în ei, dar am oameni pe care îi apreciez deşi nu le spun asta. Am un loc de muncă unde merg nu pentru a mă îmbogăţi sufleteşte, dar pentru a primi fluturaşul de salariu care îmi va permite să mai cumpăr un XBox, mâncare de la Pizza-Hut sau Coca-Cola (aici glumesc, nu sunt chiar aşa de consumerist, din contră).

95.3% din oamenii care vor citi acest blog vor fi insultaţi de ceva scris aici cel puţin o dată. Ceilalţi 4.7% probabil nu au fost atenţi.

Reclame

2 thoughts on “About

Vorbeşte-mi murdar...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s