Liber la vot

Am aflat că în România se votează ceva, dar nu am chef să caut ce.

NU votați!

Votul e o glumă prin care vi se dă iluzia că alegeți cu adevărat. Votul e libertatea pe care o ai în supermarket când alegi culoarea pungii de chipsuri dintre cele zece pungi aflate pe raft.

Problema sistemului nu sunt conductării, problema e sistemul în sine. Nu cred că poți schimba lucrurile din interiorul lor.

Votul și sistemul politic nu mai sunt de mult relevante pentru viața individului.

Europa + US sunt țări fasciste și toți candidații sunt candidați fasciști. Fascismul nu implică în mod obligatoriu naționalism cum ați învățat de la televizor și din filme proaste cu pianiști triști sau industriași nemți inimoși (deși legătura nu este inexistentă). Fascismul are caracteristici mai generale – controlul masei prin violență, implicarea statului în sectorul privat, imaginarea unor inamici ai patriei pentru a menține controlul (care nu trebuie să fie în mod obligatoriu militari), sexism, media controlată de stat, religia și guvernul în legătură directă și puternică, protejarea intereselor corporatiste, controlul/suprimarea sindicatelor, corupție, denigrarea intelectualității și a artiștilor etc. Cred că scurta listă se regăsește foarte bine în realitatea multor țări numite dezvoltate.

Pentru a putea ajunge într-o poziție de unde să poți fi votat, trebuie să fii aliniat sistemului și să înțelegi discursul politic. Adică mai toți candidații sunt fasciști și au prieteni fasciști.

Deci, dacă votați, sunteți Hitler sau Goebbels.

Dacă aveți prieteni care vor să voteze cel mai sigur e să beți 200 de Votcă cu ei și să le strecurați un Xanax în pahar în dimineața votului.

Important e să nu voteze nimeni. Dacă o singură persoană votează aia e mutația cancerigenă, care va corupe ADN-ul altor persoane dând naștere unei tumori. Deci cine votează e cancer.

Cancer și Hitler. Nu votați.

Reclame

Vorbeşte-mi murdar...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s