naked dude, i salute you

Un tip s-a urcat pe o macara în centrul Bucureştiului. S-a dezbrăcat, şi cu semnul păcii pe el a… protestat.

macara_CP_4777b968b9

Foto de aici, © EVZ, Codrin Prisecaru

Evident, Facebook-ul urlă, la fel comentariile pe site-urile de ştiri, youtube etc.

Majoritatea face miştouri ieftine sau comentarii. Că era incoerent, că era în pula goală avea penisul expus într-un mod indecent etc.

Iar eu mă uit consternat. După ce mi-au frecat RSS-urile zile întregi cu stop ACTA, stop PIPA, salvaţi SMURD, omorâţi Băsescu, salvaţi Transilvania, ocupaţi Bucureşti, salvaţi câinii comunitari, omorâţi câinii comunitari, salvaţi babele sadomasochiste etc, mişcări din care vă asigur, nu mulţi înţelegeau prea multe sau dacă înţelegeau ceva nu erau capabili să argumenteze implicaţiile unei anumite soluţii, acum faci mişto de unu care a avut mai mult tupeu decât să dea click ca boul pe petiţii online sau alt site care merită distrus. În cel mai fericit caz, ăştia au ieşit în gaşcă, apăriţi de amici şi cu scandal mare când i-au luat jandarmii, evident niciodată nimeni nu era la protest.

Acum vă întreb, de ce nu aveţi şi voi c…e testicule cum are Vlad de pe macara? Cum ar fi să umpleţi macaralele Bucureştiului, cu câte doi dezbrăcaţi şi bannerul preferat pe piept sau pe cur, în fucţie de mesaj?

Evident, majoritatea se teme. De părinţi, nevastă, job, bunică, rudele din provincie sau mai ştiu eu ce. Atunci, de ce nu, aşa cum ar spune etnia noastră favorită, unde tupeu nu e, mucles să fie.

Trăiţi într-o lume tare tristă, incapabili să credeţi că unii oameni luptă pentru ceva şi în afara click-urilor, intereselor, faimei sau banilor.

Reclame

One thought on “naked dude, i salute you

Vorbeşte-mi murdar...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s